Thuiszorg – Apotheek Ex Aqua – Lelystad

Thuiszorg

Apotheek Ex Aqua is onderdeel van de maatschap Apothekersgroep Lelystad. Deze groep Lelystadse apotheken wordt gevormd door Apotheek De Jol, Apotheek Koster Apotheek Reuvers en Apotheek Ex Aqua. Sinds 8 april 2020 hebben wij ons vijfde pand bij gezondheidscentrum Lelystaete gerealiseerd. De komende maanden zullen we op deze nieuwe locatie een apotheekfaciliteit inrichten.

Binnen Apothekersgroep Lelystad is Apotheek Ex Aqua gespecialiseerd in de samenwerking met de thuiszorg, verpleeghuisinstellingen en geestelijke gezondheidszorg. Hiervoor hebben wij een gespecialiseerde baxterafdeling ingericht. Met een team van 10 collega’s verzorgen wij farmaceutische zorg voor diverse lokale organisaties.

De komende periode zullen wij een volgende stap maken in de intensivering van onze samenwerking met de thuiszorg. Om de zorg nog veiliger, sneller en efficienter te organiseren gaan we steeds meer werkzaamheden voor de thuiszorg vanuit onze andere 3 apotheken overhevelen naar Apotheek Ex Aqua. Verandert er iets voor een client, dan wordt u daar uiteraard vooraf over geinformeerd.

In de nabije toekomst zal op deze pagina per organisatie uitleg volgen hoe de samenwerking tussen uw thuiszorg organisatie en Apothekersgroep Lelystad wordt georganiseerd.