Apotheek Ex Aqua – Apotheek Ex Aqua – Lelystad

Apotheek Ex Aqua

Apotheek Ex Aqua is een van de vier apotheken van Apothekersgroep Lelystad. Apothekersgroep Lelystad is een maatschap van vier apotheken in Lelystad en wordt gevormd samen met Apotheek De Jol, Apotheek Koster en Apotheek Reuvers. De apotheek is gevestigd in Gezondheidscentrum De Heelhoek. Vanuit de apotheek onderhouden wij een intensieve samenwerking met de huisartsen en praktijkondersteuners van Gezondheidscentrum De Heelhoek en Gezondheidscentrum Centra Plaza. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als uw huisarts ergens anders in Lelystad is gevestigd.

Door intensieve samenwerking met de huisartsen hebben we de afgelopen jaren een aantal diensten voor onze cliënten ontwikkeld. Hiermee hopen we het voor u makkelijker te maken om bijvoorbeeld uw herhaalrecepten te kunnen bestellen. Uitleg over onze diensten vindt u onder het tabblad Services bovenaan onze openingspagina.

Naast onze samenwerking met huisartsen richt Apotheek Ex Aqua zich binnen Lelystad ook op instellingsfarmacie. Hiervoor werken wij samen met een aantal verpleeg- en verzorgingshuisinstellingen, instellingen gericht op geestelijke gezondheidszorg en een aantal thuiszorgorganisaties. Wilt u hier mee over weten neem dan gerust contact met ons op.

Samen met onze zorgpartners helpen wij u graag!